KUNSTKORT

Pakker med doble kunstkort og konvolutter

Sendes per post mot porto, bestillinger over kr 1000,- sndes fraktfritt

ART BY TORIL KRISTENSEN


Kunst fra hjerte og sjel.......

Akrylmalerier

Jeg maler fortrinnsvis intuitivt abstrakt og abrstrakt figurativt, samt litt figurative malerier. Jeg elsker å male stort, men har mange forskjellige størrelser på mine malerier. Trykk på lenken under for å se hvilke malerier som er tilgjenglig for salg.


Read more

Kunst bok

Boken om min kunstreise fra 2018 - 2022 kom fra trykkeriet desember 2022. Boken handler om min kunstneriske utvikling i dette tidsrommet og inneholder bilder av mange av maleriene som ble til i dette tidsrommet. En del av mine malerier har en historie knyttet til seg, og noen av disse med sine historier er med i boken. For å se mer og bestille boken, trykk på linken under.


Read more

Kunst kort

Kunstkortene selges i pakker med 5 eller 6 boble kunstkort med konvolutter. For mer informasjon og bestilling, trykk på linken under.


Read more

Hagemalerier

Etter å ha hatt ideen i hodet i et par år, fikk ideen om hagemaleri se dagens lys. Jeg syntes at det er fantastisk å kunne ha kunst i uterommet. Det er akrylmalerier som er malt på stålplater og lakket godt med lakk som tåler å være ute. For å se mere om hagemalerier trykk på linken under.


Read more

Kunsttrykk

Kunsttrykk selges med passepatout som passer i standard ramme på 40 x 50 cm. For å se utvalget og bestille kunsttrykk, klikk på linken under.


Read more

Ditt personlige maleri

Bestill ditt perjonlige maleri! Jeg maler på oppdrag - du bestemmer størrelse og farger - jeg setter fargene på lerretet med intuisjon og kjærlighet. Trykk på linken under for å ta kontakt med meg for mer informasjon og pris.


Read more