TORIL KRISTENSEN

Født og oppvokst i Oslo, med sterk tilknyttning til Risør. Jeg har bodd på Nesodden i noen år – en vakker halvøy i Oslofjorden. Har stor kjærlighet og tilhørighet til sjøen – sjø og svaberg er som balsam for sjelen! I november 2020 flyttet jeg til Kongsberg etter å ha funnet min store kjærlighet her og stortrives med det!

Er utdannet frisør, markedsføring, informatikk og grafisk designer. Har alltid hatt stort behov for å utrykke seg kreativt og leke med form og farge.

Jeg maler fortrinnsvis intuitivt-abstrakt og figurativt-abstrakt med akrylmaling. Jeg maler med det som faller meg inn; alt fra pensler, svamper, papir, malekniver, kredittkort, bare hendene eller det som måtte falle meg inn der og da. Henter inspirasjon fra sjø og hav, solnedganger, farger og former i naturen, interiør, mennesker, dyr, opplevelser, følelser, sinnstemninger, mat , bøker og magasiner, internett, andre kunstnere, stemninger, reiser, lys m.m. 

Min store lidenskap er å male bilder og utrykke meg intuitivt på lerretet. Skapertrangen er stor, og for meg er det viktig at kunsten min er levende! Så jeg fyller på med inspirasjon og teknikker så ofte jeg kan, og utvikler nye maleteknikker og utrykk. Jeg er på kurs jevnlig og utvikler mine  teknikker ut i fra det jeg lærer på kursene. Mine malerier er basert på mine teknikker og følelser. Det føles som terapi å få utrykke meg med farger på lerretet. Leker for tiden også med figurativ maling, så får vi se hva jeg får ut av det :)

Jeg maler også på bestilling, bare ta kontakt! Du bestemmer format og farger og jeg setter fargene på lerretet med kjærlighet. 

Lag deg selv en fantastisk dag!

Nyeste kommentarer

18.07 | 18:36

Veldig fin side👍

12.08 | 06:12

Hei
Kortene er doble og er 10,5x15 cm når de er brettet i to, de er pakket i cellofanlumme med konvolutt. Send meg gjerne en mail på 2ril@live.no så finner vi ut av frakt og utvalg av kortene. Toril

11.08 | 22:13

Hei, så flotte kort! Hvor store er de? Jeg trenger 12 kort som er 10x15. Hvordan kan man velge blant de ulike motivene? Hva er fraktkostnadene?

04.03 | 18:53

Mange fine Bilder du har👍👏

Del denne siden